Kauneimmat kesäkukat 

Paras kesäkukka pitää pintansa koko kasvukautensa. Terveet ja terhakkaat kesäkukat kestävät oikein hoidettuna pitkään. Osta kesäkukat parvekkeellesi, puutarhaan, vapaa-ajan asunnolle tai vie vaikka tervetuliaiskukaksi!

Miten ottaa kesäkukista kaikki ilo irti?

Muistathan, että riittävä kastelu ja kasville sopiva kasvupaikka on kaiken a ja o. Toiset kesäkukat sopivat paremmin aurinkoon ja jopa paahteeseen, toiset taas pärjäävät hyvin myös varjossa. Kesäkukat vaativat säännöllistä lannoitusta läpi kesän, jotta ne kukkisivat koko kesän. Helpoiten lannoituksen antaminen tapahtuu kastelun yhteydessä. Älä kuitenkaan liikakastele kesäkukkaa turhaan, vaan muista salaojittaa tai rei'ittää kukkaruukku hyvin. Vapaa-ajan asunnolla tai lomamatkan aikana on hyvä hyödyntää kastelijaa, jotta kukka ei pääsisi nuupahtamaan.

Lisää vinkkejä kasvin valintaan ja hoitoon kuulet puutarhamyymälästämme!

Tervetuloa puutarhamyymäläämme!

Meiltä löydät mieleisesi kesäkukat riippuvaan amppeliin, yksittäisistuksiin tai ryhmäistutuksiin. Pidä kesäkukat ruukussa tai ryhmittele penkkiin. Paikan päällä Lehmon puutarhatilalta kuulet tarkemmat vinkit kesäkukkien hoitoon.


 

Avoinna
4.3-13.10.2024

ma-pe 9-19
la 9-17

su 10-17

Taimistoviljelijät ry jäsen